> over ons > jeugdwerker

Jeugdwerker

Even voorstellen

Mijn naam is Petra Prins, geboren te Heerenveen op 29 oktober 1992. Sinds december 2019 ben ik werkzaam als jeugdwerker bij de Doopsgezinde Gemeente van Leeuwarden. 

In 2019 heb ik de opleiding docent theater op de NHL afgerond. Na de opleiding ben ik samen met 4 andere theatermakers een bedrijf gestart genaamd Studio Maki.

Vertel het me, en ik zal het vergeten.
Laat het me zien, en ik zal het onthouden.
Laat het me ervaren, en ik zal het me eigen maken.

Dat is de visie van waaruit Studio Maki handelt. En dat is ook de visie die ik toepas op mijn werk als jeugdwerker. Geloven is voor mij een werkwoord. Als je alleen naar de verhalen luistert, blijven ze misschien wel hangen, maar worden ze niet eigen. Geloven is iets persoonlijks. Mijn werkzaamheden als jeugdwerker zijn daarom het beste te beschrijven als een zoektocht die ik samen met de jeugd aanga. Door jeugd verhalen te laten ervaren en hen actief te betrekken bij de bijeenkomsten en de gemeente, beginnen zij aan een zoektocht naar wie ze zijn en wat geloven voor hen betekent.  

Als jeugdwerker organiseer ik de bijeenkomsten van de jeugdgroep en de 20-ers groep, organiseer ik Kliederkerk en maak ik met de kinderen van de Westhill de kerstmusical. 

Ik ben te bereiken onder: jeugdwerker@dgleeuwarden.org

laatste update: 16/01/2021


Jeugdwerker

 
  Meer informatie   Facebook   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Leeuwarden
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2022 Doopsgezind.nl