> agenda

Agenda

 
2 oktober 2021, 07:00 uur

Gemeenteweekend Schoorl 2 en 3 oktober

Schoorl

Eindelijk, na een jaar uitstel en beperkende coronamaatregelen mogen we weer samenkomen als gemeente in Dopersduin voor een heerlijk en creatief gemeenteweekend. Eindelijk weer samen genieten, vieren, beleven, elkaar inspireren, speuren, wandelen, kletsen, eten en bij elkaar zijn.


We worden zaterdag 2 oktober om 10.00 verwacht in Dopersduin in Schoorl. Daar beginnen we met een kennismakingsronde waarin Roelof Akse en Tjitske Hiemsta ons op luchtige wijze introduceren in het ADS jaarthema Thuis op Aarde.

Voor de kinderen en oudere jeugd is er een apart programma, bij mooi weer zoveel mogelijk in de buitenlucht. 
Na de lunch speuren we door het bos en de duinen met pittige opdrachten rondom het thema die we samen tot een goed einde zullen brengen. Na de thee is er gelegenheid naar het strand te gaan of het bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer te bezoeken of de abdij van Egmond.
’s Avonds zijn er spelletjes voor de kinderen en gaan we in kleine groepjes in gesprek rondom het thema Groene Theologie en we sluiten af met een avondsluiting in de kerk. Daarna gaat de bar open en voor de nachtvogels onder ons is er nog een enge nachtwandeling door het donkere bos en de duistere duinen. 

Op zondag is er na het ochtendgebed en het ontbijt ruimte voor deelname aan diverse workshops, creatief, muzikaal en in gesprek, terwijl de jongeren weer hun eigen gang gaan. Maar u kunt er bij mooi weer ook voor kiezen om te gaan wandelen in het bos of in de polder. Alle programmaonderdelen zijn volstrekt vrijblijvend. Het doel is nader kennismaken met elkaar, gezellig samen dingen doen en ontspannen, corona van ons afzetten en inspiratie vinden om fleurig verder te gaan ook in de tijd erna. 
We besluiten ons samenzijn met een gezamenlijke dienst, waarin vanuit de workshops ook weer onderdelen naar voren komen. En na een kopje thee, gaan we dan weer naar huis tegen een uur of drie.

 

Voor nadere info over kosten etc, zie de Onderweg van juli/augustus.

Aanmelden: via de formulieren op de tafel rechts achter in de Vermaning.

 


Terug
 
  Meer informatie   Facebook   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Leeuwarden
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2021 Doopsgezind.nl