> agenda

Agenda

22 september 2019, 12:00 uur

Reis naar Holy Island of Lindisfarne

Net terug van een mooie reis naar dat prachtige Iona, staat de vervolgreis naar Holy Island of Lindisfarne in de planning voor 2020.
Dit eiland, een klein eilandje voor de Noordoostkust van Engeland met een rijke Keltischchristelijke geschiedenis. St. Aidan, een Ierse monnik afkomstig van het klooster dat Columba had gesticht op het eiland Iona, vestigde zich op Holy Island met twaalf andere monniken in het jaar 635 na Christus. Hij stichtte er een bloeiende kloostergemeenschap. Het eiland is rijk aan natuurlijke schoonheid en aan christelijk erfgoed.
Iona is kleiner dan Schiermonnikoog en Holy Island is nog wat kleiner…
Wanneer jullie zelf geïnteresseerd zijn in deze reis dan hoor ik dit graag voor 1 oktober. Het doorsturen naar andere mogelijk geïnteresseerden of plekken waar de poster zou kunnen worden opgehangen wordt op prijs gesteld.
In principe is het een reis vanuit een (ruim gezien) christelijk perspectief en respect voor elkaars verscheidenheid. Wanneer een paar mensen mee zouden willen die zaken vanuit een ander perspectief zien maar vanuit respect  voor de oorspronkelijke opzet, dan is dat mogelijk.
 
Met hartelijke groet,
 
Tjitske Bongers

Klik hier voor de flyer

Iona


Terug
  Meer informatie   Facebook   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Leeuwarden
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2019 Doopsgezind.nl