> agenda

Agenda

 
3 oktober 2019, 20:00 uur

Roon Staal geeft concert in Doopsgezinde Kerk Leeuwarden

Vermaning Leeuwarden

***** "Let the amazing vocal performance of Mr. Staal now carry you away" - Art Garfunkel -
***** "It's his voice not least his songwriting ability that really shines throughout" - Gilbert 'O Sullivan -

26 september start de nieuwe Herfst Tour van zanger-pianist Roon Staal te Bodegraven (ZH). De tour eindigt 27 oktober in Muntendam. 19 concerten op verschillende locaties door heel Nederland. Tijdens deze tour zal Staal zijn nieuwe album Peace presenteren. Naast covers zullen hier ook eigen composities op te horen zijn.

Het concert te Leeuwarden in de Doopsgezinde Kerk vindt plaats op donderdag 3 oktober. De aanvangstijd is 20.00 uur. De locatie is een half uur voor aanvang van het concert geopend.

Staal, die onlangs fraai gerecenseerd werd door Jacques d'Ancona en eerder al goede kritieken ontving van grote namen zoals Art Garfunkel en Gilbert O'Sullivan, heeft een authentieke en intrigerende performance en weet een steeds breder publiek te bereiken met zijn liederen en liedjes van grote namen en eigen werk.

Roon Staal woont en werkt zowel in Nederland als in het verre Oosten van Rusland en Japan, waar hij ook aan zijn muzikale carriere werkt en geregeld concerten geeft.
Ontdaan van glamour en show wisselt hij met behulp van zijn soepele tenor-stem zeggingskracht en inhoud af met tedere melodieën en dan weer royaal pianospel. In 2011 nog genomineerd voor een musical award voor zijn rolvertolking van Peter Koot in de musical Petticoat en met eerder (2002) nog zijn hoofdrol in de rock-opera Tommy van rock-group The Who in een productie van het Koninklijke Luchtmacht orkest, trad Staal ook op in het voorprogramma van de legendarische Art Garfunkel (Simon&Garfunkel).

Staal, die zichzelf vanachter de piano begeleidt, zal tijdens de concerten een greep uit zijn eigen repertoire brengen. Ballades en luisterliedjes als Promise, Als Je Mij Zoekt en The Moon At Night worden afgewisseld met bekende songs van o.a. The Beatles, Paul Simon, John Denver en het meer klassieke Pie Jesu gecomponeerd door Andrew Lloyd Webber. Nieuw in het repertoire zijn o.a. The Sound Of Silence van Simon en Garfunkel en Across The Universe van John Lennon.

Kaarten voor de Herfst Concerten zijn te bestellen via www.roonstaal.com of via tel.nr. 06-30025992. De toegangsprijs is € 17,50.

Haal hier de poster!

U bent van harte welkom!

Concert


Terug
  Meer informatie   Facebook   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Leeuwarden
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2020 Doopsgezind.nl