> agenda

Agenda

14 februari 2019, 00:01 uur

Geluksroute 2019

Geluksroute Leeuwarden op 23 en 24 maart 2019


De vierde editie van de Geluksroute Leeuwarden komt eraan!
Geluksroute is een ongedwongen uitwisseling van geluk die voor inspirerende ontmoetingen en mooie ontdekkingen zorgt.
De uitnodiging is voor iedereen, dus of je nu van yoga houdt of van bellenblazen, van stilte of juist van beweging, lekker koken of juist nieuwe gerechten proeven, het kan allemaal.
Want geluk delen brengt altijd meer geluk teweeg. Er ontstaan nieuwe verbindingen waar Leeuwarden mooier van wordt!
Deze woorden komen van de website http://geluksroute.nu/editie/leeuwarden/ waar u meer informatie over de organisatie en de deelnemers van deze dagen kunt vinden.
Vanuit de Oergong worden twee activiteiten georganiseerd.
1. Op donderdag 21 maart de lezing van Hein Stufkens, aanvang 19.30 uur. Voor meer informatie betreffende deze lezing zie elders in Onderweg.
2. Op zaterdag 23 maart is de Doopsgezinde vermaning open van 13.00 uur tot 17.00 uur. In de kerkzaal ligt een labyrint. Dit is een wandelpad volgens een eeuwenoude ritmische structuur. Het is een meditatieve weg. We nodigen je uit als gelukzoeker voor deze zaterdag om het labyrint te lopen en te ervaren wat voor geluk er ligt op jouw pad. Je kan starten vanaf 13.00 uur tot 16.30 uur, zodat we om 17.00 uur kunnen afsluiten.
3. Op zaterdag 23 maart is de Oergong, het huis van bezinning en bezieling van de Doopsgezinde Gemeente Leeuwarden open van 13.00 – 17.00 uur. Je kunt daar in stilte zitten en een kaarsje aansteken. Verder kun je met een mooie tekst weer naar buiten gaan.

Tjitske, Minke en Joke

Oergong


Terug
  Meer informatie   Facebook   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Leeuwarden
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2019 Doopsgezind.nl